WooCommerce
Pénztermelő Vállalkozás Kihívás

7 vállalkozó, aki teljesen biztos a Pénztermelő vállalkozásod sikerében

7 vállalkozó, aki biztos a Pénztermelő vállalkozásod sikerében | Tudás | Digitális Vállalkozás

Ma 7 vállalkozó üzenetét hoztam el neked, akik már ott lesznek a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, és biztosak benne hogy neked is ott a helyed.

KÉP FORRÁS: DIV Akadémia

Szilvágyi-Szeli Péter vagyok, a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás instruktora, a Digitális Vállalkozás online közösség és a DIV Akadémia alapítója és szakmai vezetője.

Üdvözöllek a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás kurzussorozatának 6. és egyben utolsó részében. A kihívás eddigi 5+1 részében ezt a tudást szerezhetted meg:

  • 0. részben részletesen megismerhetted az okokat, amiért létrehoztam ezt a 6 részes tudássorozatot.
  • Az 1. részben azt mutattam meg, hogyan építhetsz vállalkozóként sikeres vállalkozást és élhető életet egyszerre.
  • 2. részben megosztottam veled, hogy miért nem működnek többé a klasszikus vállalkozási modellek.
  • A 3. részben bemutattam neked az újgenerációs vállalkozások 7 fő jellemzőjét.
  • A 4. részben betekintést nyerhettél a nyertesek megoldásába, a Pénztermelő vállalkozás modellbe.
  • Az 5. részben választ kaptál azokra a kérdésekre, amik biztosan megfogalmazódtak benned a kihívás során.

Ma 7 vállalkozó üzenetét hoztam el neked, akik már lefoglalták a helyüket a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, így már biztosan ott lesznek 2017. április 20-án a Kinnarps House Jarl termében, hogy részletesen megismerjék a saját Pénztermelő vállalkozásuk felépítéséhez szükséges tudást.

Ők már eldöntötték, hogy az elkövetkezendő 5 évben a 20% nyertes közé szeretnék juttatni a vállalkozásukat.

Miután lefoglalták a helyüket, megkértük őket, osszák meg velünk és a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás tagjaival, miért jelentkeztek a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésre. Az ő üzeneteiket olvasva láthatod, hogy milyen sokféle iparágból és milyen sokféle céllal, motivációval érkeznek a képzésre.

 

“Engem Péter ‘Ki lopta el a vállalkozásomat?’ című e-bookja győzött meg róla, hogy  mindenképpen itt a helyem. Egy ideje érzem, hogy változtatnom kellene néhány dolgon a vállalkozásomban, de eddig nem tudtam megfogalmazni magamnak, hogy mi okozza ezeket a problémákat. Őszintén szólva nagyon várom a képzést, hogy végre megkapjam a válaszaimat.”

Müller Csilla | Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017. április 20.

Müller Csilla

MÜLLER CSILLA COACHING

 

“A foglalkozásomat tekintve pénzügyes vagyok, egyéni vállalkozóként pedig pénzpedagógus, a kis- és középvállalkozások kreatív kontrollere. A Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésre több okból is jelentkeztem. Egyrészt pénzügyesként vonzott a Pénztermelő elnevezés, másrészt szeretem folyamatosan fejleszteni a vállalkozói képességeimet, harmadrészt pedig technológia fronton nem vagyok erős, és Péter Ki lopta el a vállalkozásomat? e-bookja központi témaként kezelte a tech vonalat, így azt várom a képzéstől, hogy nagyobb rálátásom legyen a vállalkozásomra tecnológiai szemponból is.

Himer Csilla | Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017. április 20.

Himer Csilla

PÉNZPEDAGÓGUS

 

“Fiatal vállalkozóként folyamatosan keresem az utamat, a lehetőségeket, amivel magamat és a vállalkozásomat is fejleszthetem. Péter Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésére azért jövök el, hogy kiteljesítsem a tudásomat és a látókörömet az online marketing mellett a tudatos vállalkozástervezés és -építés terén is.”

Farkas Renáta | Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017. április 20.

Rácz Csaba

SZORGOSKEZEK.HU

 

“Most tervezzük egy művészet alapú vállalkozás elindítását, ahol gyermek programokat és csapatépítő tréningeket szolgáltatunk majd. A tervezési fázisban egy kicsit elvesztem a rengetegben, ezért jelentkeztem a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésre. Azt várom tőle, hogy irányt mutat, hogyan tudjuk a legjobb eredménnyel útjára indítani az új vállalkozást.”

Farkas Renáta | Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017. április 20.

Farkas Renáta

TERVEZETT MŰVÉSZETI PROJEKT

 

“Több vállalkozást is viszünk a családommal, és mindig keresem, hol tudunk fejlődni. Azt érzékelem a hétköznapjainkban, hogy a technológia fejlődése komoly kihívásokat jelent már most is, ezután pedig még inkább az lesz. A ‘Ki lopta el a vállalkozásomat?’ e-book alapján azt gondolom, hogy Péter Pénztermelő vállalkozás képzése komoly inspirációt és eszköztárat adhat nekem és ezáltal a vállalkozásainknak is.”

Klimaj Zoltán | Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017. április 20.

Klimaj Zoltán

TICKET SERVICE | TS GRAFIKA | NEOKLÍMA

 

“Egy papírboltot üzemeltetek, amire nem panaszkodhatok, szépen működik. Ugyanakkor semmilyen szinten nincs gépesítve, digitalizálva, és érzem, hogy ebbe az irányba fejlesztenünk kell. Ha minden jól megy, talán pályázatot is sikerül találnunk, így a finanszírozás is könnyebben megoldható. A Pénztermelő Vállalkozás Képzésre azért jövök, mert így szeretném magam motiválni, kapjak egy löketet, hogy kicsit képbe kerüljek. Így könnyebben rá tudom magam venni a változtatásokra.”

Dudás Éva | Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017. április 20.

Dudás Éva

PAPÍR-KINCS PAPÍRBOLT

 

Ahány résztvevő, annyi motiváció

Ők heten pontosan tudják, miért jönnek el 2017. április 20-án a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésre. Mindenki a maga motivációja és céljai szerint hasznosítja majd a képzésen megismert tudást, egy cél azonban közös bennük: jövőbiztos, élhető és fenntartható vállalkozást építenek, és teljesen biztosak benne, hogy neked és a Te vállalkozásodnak is ott a helye a nyertes 20% között.

Neked megvan a személyes miérted?

Ha igen, foglald le a helyedet most, még mielőtt elfogynak a szabad helyek. Ne feledd, a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés ebben a formában többet nem lesz elérhető, ez egy egyszeri alkalom. Aki részt vesz ezen a képzésen, olyan előnyre tesz szert, amire nyugodt szívvel építheti az elkövetkező 10-15 évet.

Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017.04.20. | DIV Akadémia

Összegzés

Ez volt a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás kurzussorozat 6. és egyben utolsó része. Az előző részek során rengeteg információval és tudással gazdagodhattál, ha végig figyelemmel kísérted a kihívás minden részét.

Mostanra egyértelművé válhatott számodra, hogy a technológia milyen mértékben írta át az üzlet DNS-ét, sőt, az egész életünket, az egész társadalmunkat.

Azt is láthatod, hogy a klasszikus megoldások nem működnek többé, más, újgenerációs vállalkozási modellekre van szükséged ahhoz, hogy a nyertes 20% közé vezethesd a vállalkozásodat.

Megismerhetted a Pénztermelő vállalkozás modelljét és a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés lehetőségét, ahol minden tudást elsajátíthatsz, ami ahhoz szükséges, hogy jövőálló, élhető és fenntartható Pénztermelő vállalkozást építs fel vagy a jelenlegi vállalkozásodat azzá alakítsd.

A következő ésszerű lépés tehát, ha biztosítod a helyed ezen az ebben a formában egyszeri alkalommal megrendezett mesterképzésen:

⤷ Foglald le a helyedet a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, amíg még van szabad hely!

Köszönöm, hogy figyelemmel kísérted a kihívást, elképesztően értékelem és becsben tartom a figyelmedet. Találkozunk a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen!

Szilvágyi-Szeli Péter vagyok, ez a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás utolsó, záró része, Te pedig egyetlen lépésre vag attól, hogy megszerezd a teljes tudást a saját Pénztermelő vállalkozásod felépítéséhez.


Kattints, és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!