WooCommerce
Pénztermelő Vállalkozás Kihívás

Vajon nálad is működni fog a Pénztermelő vállalkozás modell?

Nálad is működni fog a Pénztermelő vállalkozás modell? | Tudás | Digitális Vállalkozás

A Pénztermelő Vállalkozás Kihívás 5. részében azokra a kérdésekre adok pontos választ, amik a kihívás során biztosan megfordultak a fejedben.

KÉP FORRÁS: DIV Akadémia

Szilvágyi-Szeli Péter vagyok, a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás instruktora, a Digitális Vállalkozás online közösség és a DIV Akadémia alapítója és szakmai vezetője.

Üdvözöllek a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás kurzussorozatának 5. részében. A kihívás eddigi 4+1 részében ezt a tudást szerezhetted meg:

  • 0. részben részletesen megismerhetted az okokat, amiért létrehoztam ezt a 6 részes tudássorozatot.
  • Az 1. részben azt mutattam meg, hogyan építhetsz vállalkozóként sikeres vállalkozást és élhető életet egyszerre.
  • 2. részben megosztottam veled, hogy miért nem működnek többé a klasszikus vállalkozási modellek.
  • A 3. részben bemutattam neked az újgenerációs vállalkozások 7 fő jellemzőjét.
  • A 4. részben betekintést nyerhettél a nyertesek megoldásába, a Pénztermelő vállalkozás modellbe.

A Pénztermelő Vállalkozás Kihívás mai részében azokra a kérdésekre fogom megadni neked a válaszokat, amik a kihívás alatt és legfőképpen a legutóbbi rész olvasásakor minden valószínűség szerint megfordult a fejedben.

1. “Vajon nekem való a Pénztermelő vállalkozás modell?”

Erre a kérdésre nagyon egyszerűen megtalálhatod a választ. A Pénztermelő vállalkozás képzés neked való, és óriási lendületet hozhat a vállalkozásod életébe, ha az alábbi állítások bármelyike igaz rád:

• Meglévő vállalkozás tulajdonosa, döntéshozója, felsővezetője, középvezetője vagy, és nem tudod, mi az oka, hogy egyre több energiával tudjátok elérni ugyanazt vagy kevesebb eredményt

• Vállalkozóként egyre több időt töltesz a vállalkozásodban, egyre kevesebb idő jut a családodra, sportolásra vagy a hobbijaidra, és nem tudsz kikeveredni ebből a mókuskerékből

• A vállalkozásod árrése / profitja egyre szűkül, és nem tudod, hogyan kellene kezelned ezt a helyzetet

• Meglévő vállalkozás tulajdonosa, döntéshozója, felsővezetője, középvezetője vagy, és fárasztó, hogy újra és újra meg kell küzdeni az ügyfelekért, egyre zsugorodó árrés mellett

• Van a vállalkozásodnak weboldala / webáruháza, de a vállalkozásod nem igazán keres pénzt a weben

• Szeretnél sikeres vállalkozóvá válni vagy az maradni, de úgy, hogy a vállalkozás mellett teljes életet tudj élni

• Vállalkozás indítását tervezed, és nem szeretnél rögtön az első évben elbukni

Ha a fenti állítások közül bármelyikben, akár csak az egyikben vagy akár többen is magadra ismertél, akkor a Pénztermelő vállalkozás modell olyan változást hozhat a Te és a vállalkozásod életébe, ami 10-15 évre gyorsító pályára teheti a bizniszedet és nem mellékesen a privát életedet is.

Ez esetben ezt a kérdést kipipálhatod, és rátérhetünk a következő gondolatra, ami ugyancsak végig ott motoszkált a fejedben a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás olvasásakor.

2. “Vajon működni fog a Pénztermelő vállalkozás modell az én vállalkozásodban is?”

Biztos vagyok benne, hogy ez a legfontosabb kérdés, amit a kihívás során megfogalmaztál magadnak. És totálisan egyetértek veled. Én is így döntök, így választok minden esetben, amikor egy képzésről, egy WordPress sablonról vagy egy hírlevélküldő alkalmazásról van szó: vajon működni fog az én vállalkozásomban? Vajon megfelel a Digitális Vállalkozás vagy a DIV Akadémia céljainak?

A válasz röviden…

Igen, a Pénztermelő vállalkozás működni tud a Te vállalkozásodban is, mivel teljesen iparágfüggetlen stratégiákról és taktikákról van szó.

A válasz részletesebben…

A Pénztermelő vállalkozás egy újgenerációs vállalkozói módszertan, így a sikeressége nem köthető bizonyos iparágakhoz vagy meghatározott működési területekhez.

A Pénztermelő vállalkozásnak az általános értelemben vett újgenerációs vállalkozásokon túlmutató kulcsjellemzői vannak. Ezeket a jellemzőket gyakorlatilag minden piaci vagy iparági környezetben meg lehet valósítani, ezekre természetesen a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen gyakorlati magyar és nemzetközi példákat láthatsz, konkrét esettanulmányokkal a legkülönbözőbb területekről, így egyértelművé fog válni, milyen feltételek mellett válhat a vállalkozásod Pénztermelő vállalkozássá.

A Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen a sok gyakorlati példa mellett 2 kiemelkedő, élő esettanulmányt is megismerhetsz valós, magyar, hús-vér vállalkozásokról, egyenesen azoktól, akik sikerre vitték őket.

A délelőtt folyamán Nagy Attila, a WP Kurzus projekt alapítója tárja eléd a teljes projekt életútját. Minden adatot, információt megismerhetsz, nincsenek tabuk.

Attila a tőle megszokott nyíltsággal mutatja be, hogyan ért el 15 hónap leforgása alatt 800%-os megtérülést a WP Kurzussal.

Délután pedig Balogh Dávid, a Boom Marketing alapítójának köszönhetően ugyancsak élőben ismerhetsz meg egy olyan esettanulmányt, ami végérvényesen egyértelművé fogja tenni számodra, hogy a Pénztermelő vállalkozás modell a legváratlanabb iparágakban is brutális eredményeket produkálhat.

Dávid élőben fogja megmutatni, hogyan csinálták meg a tavalyi év forgalmának a felét mindössze 3 hét alatt egyik ügyfelénél, akik acél kerítésprofilokat forgalmaznak.

A gyakorlati példák mellett tehát két élő, adatvezérelt esettanulmányban is megtapasztalhatod, milyen erőket szabadíthatsz fel, ha felépíted a saját Pénztermelő vállalkozásodat. Nincs kamu, nincs tabu, az összes számot megosztjuk veled a bevételtől a költségeken át a konverziókig.

Ahelyett tehát, hogy működik-e a vállalkozásodban a Pénztermelő vállalkozás modell, sokkal fontosabb kulcskérdés, hogy Te képes vagy-e elhagyni a berögzült rutinjaidat, a hiedelmeidet, eléggé ki tudod-e nyitni az elmédet, hogy képessé válj megvalósítani a válságálló és fenntartható vállalkozást, ami mellett teljes életet élhetsz?

Ha igen, amiben én teljes mértékig biztos vagyok, akkor ott kell lenned a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, részletesen meg kell ismerned és el kell sajátítanod ezeket az információkat, hogy minél előbb felépíthesd a saját, élhető és fenntartható Pénztermelő vállalkozásodat.

Ha így teszel, nem is kell majd foglalkoznod a harmadik kérdéssel, ami ott lebeg a fejed felett folyamatosan.

3. “Mi történik, ha kihagyom a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzést?”

Természetesen dönthetsz úgy, hogy nem veszed komolyan azokat az információkat, amiket a kihívás során megismerhettél, és nem jössz el a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésre.

Ebben az esetben automatikusan a következő kockázatokat vállalod fel a vállalkozásoddal és a saját életeddel kapcsolatban:

1. Nem fogod ismerni a jövő üzleti módszereit, törvényszerűségeit, ezzel azt kockáztatod, hogy a vállalkozásod arra a sorsra jut, amire 5 éven belül a klasszikus üzleti modell szerint működő vállalkozásoknak legalább 80%-a: egyre gyorsuló ütemben hanyatlik, majd elbukik. Ez elkerülhetetlenül ki fog hatni a Te, a kollégáid és a környezetedben élők életének minden területére.

2. Az a konkurenciád, aki eljön a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésre, olyan tudás birtokába jut, amivel már rövid távon drasztikusan megnövelheti a hatékonyságát, az árrését, biztosítja a helyét a nyertes 20% között, és mindemellett a magánélete is teljessé válik. Ezzel olyan előnyre tesz szert a Te vállalkozásoddal szemben, amit nagyon kemény munkával lehet csak behozni, ha egyáltalán be lehet. A jövő, így a Te jövőd is a gyors alkalmazkodásról szól.

3. Mivel a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés ebben a formában kizárólag most, egyetlen alkalommal elérhető, nem lesz több lehetőséged ilyen közelről megismerni ezt a tudást. Azok a vállalkozások, amelyek döntéshozói részt vesznek ezen a képzésen, behozhatatlan előnyre tesznek szert, így velük már nem fogsz tudni versenyezni.

Mi a következő lépés?

A Pénztermelő Vállalkozás Kihívás mai, 5. részében a legfontosabb kérdéseidet kiterítettük az asztalra, és a megismerhetted a pontos, precíz válaszokat rájuk.

Nagyon egyszerűen el tudtad dönteni, hogy neked való-e a Pénztermelő Vállalkozás modell, ha magadra ismertél az 1. fejezet felsorolt bármelyik esetben.

Megtudtad, hogy a Pénztermelő vállalkozás modell egy iparágaktól független, újgenerációs vállalkozói módszertan, így biztosan képes komolyan megváltoztatni a Te vállalkozásod jövőjét is, és ha elsajátítod a felépítéséhez szükséges tudást, lehetővé teheti számodra, hogy létrehozd a saját, élhető és fenntartható Pénztermelő vállalkozásodat, és elfoglald a helyedet nyertes 20% között.

Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés | 2017.04.20. | DIV Akadémia

Mostanra Te is láthatod: a következő kézenfekvő lépés, hogy megismerd a Pénztermelő vállalkozásod felépítéséhez szükséges gyakorlati tudást:

⤷ Foglald le a helyedet a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, amíg még van!

Kihívás:

Ha eldöntötted, hogy ott leszel a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, mi volt a döntésed legfőbb motivációja? Ha még nem döntötted el, mi az az egyetlen kérdés, ami visszatart?

﹀ Oszd meg velem egy hozzászólásban!

 

Mi jön hétfőn, a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás utolsó részében?

6. rész

7 vállalkozó, akik teljesen biztosak a vállalkozásod sikerében
2017.04.03.

A Pénztermelő Vállalkozás Kihívás utolsó részében átadom neked 7 vállalkozó társad üzenetét, amiben megosztják veled, hogy miért biztosak a Pénztermelő vállalkozásod sikerében. Ők azok, akik már megtették a nagy lépést, hogy a nyertes 20% közé vezessék a vállalkozásukat. Ha csatlakozol hozzájuk, veled is nagyot változhat a világ. Halld meg az üzenetüket!

Szeretném, ha ez a játék igazán interaktív lenne, ezért 3+1 dolgot kérek tőled:

1. Ha még nem tetted meg, iratkozz fel a kihívás értesítési listájára

2. Lájkold a Digitális Vállalkozás Facebook oldalát

 

3. Oszd meg ezt a cikket az ismerőseiddel, hogy ők is csatlakozhassanak a kihíváshoz

Oszd meg a cikket a cikk alatt található gombok segítségével a Facebookon, Twitteren, Pinteresten (amelyiket használod)! Ha nincs ötleted, mit írjál nekik, másold be egyszerűen ezt a szöveget:

“Éppen most csatlakoztam Szilvágyi-Szeli Péter ingyenes Pénztermelő Vállalkozás Kihívásához, hogy megtudjam, hogyan tehetem a vállalkozásomat élhetővé és fenntarthatóvá. Csatlakozz te is, ha játszva akarod megtudni, hogyan lépj ki a mókuskerékből!” 

+1 Oszd meg velem egy hozzászólásban, hogy mi miatt döntöttél úgy, hogy ott leszel a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzésen, vagy ha még nem döntöttél, mi tart vissza?

Tehát kíváncsi vagyok, mi motivált abban, hogy a Pénztermelő Vállalkozás Mesterképzés mellett döntöttél, illetve mi tart vissza, ha még nem foglaltad le a helyedet. Másrészt, ha még nem tetted, oszd meg velem és a többiekkel, hogy ki vagy, miért csatlakoztál a kihíváshoz, és mivel foglalkozik a vállalkozásod. Ha még csak tervezed a vállalkozásod indítását, azt is oszd meg, kíváncsi vagyok rá.

Hétfőn pedig figyeld a postafiókodat, mert érkezik az értesítő az utolsó részről, amiben 7 vállalkozó osztja meg veled, miért biztosak a vállalkozásod sikerében…

Szilvágyi-Szeli Péter vagyok, ez pedig a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás, te pedig a legjobb helyen vagy ahhoz, hogy megoldást kapj a vállalkozásoddal kapcsolatos kétségeidre.


Kattints, és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!