WooCommerce
Pénztermelő Vállalkozás Kihívás

Úgy érzed, a vállalkozásod egy mókuskerék? Játsszunk, megmutatom, mi az oka!

Pénztermelő Vállalkozás Kihívás 0. rész | Tudás | Digitális Vállalkozás

Játszol egyet velem? Csatlakozz a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás tagjaihoz, hogy megtudd, hogyan teheted a vállalkozásodat élhetővé és fenntarthatóvá.

KÉP FORRÁS: DIV Akadémia

Szilvágyi-Szeli Péter vagyok, a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás instruktora, a Digitális Vállalkozás online közösség és a DIV Akadémia alapítója és szakmai vezetője.

Játszol egyet velem? Mielőtt játsszunk, tudnod kell, hogy a klasszikus vállalkozási modelleknek vége, így az ezekre épülő vállalkozások 80%-a a következő 5 évben elbukik. Az a 20% marad életben, akik megtalálják és megfelelően alkalmazzák a jövő nyertes formuláját. Ez a folyamat minden valószínűség szerint a te vállalkozásodat, ezáltal a te életedet, a családodat, az alkalmazottaidat is érinteni fogja. Ez eddig nem is olyan játékos, nem?

Ne aggódj, ha velem tartasz a Pénztermelő Vállalkozás Kihívásban, a vége happy-end lesz!

Játszunk egyet! Kihívhatlak?

Arra gondoltam, hogy segítek neked a vállalkozásodat a vesztes 80% helyett a nyertes 20% közé juttatni. Miért segítek? Mert normális helyen akarok élni, ahol sikeres vállalkozók értékes és teljes életet élnek és teremtenek másoknak is. Figyelj, mert ezzel a kis játékkal bebiztosíthatod a saját, a családod és a kollégáid életét is a következő 5-10 évre!

Mit kell ezért tenned? Csupán annyit, hogy csatlakozol a Pénztermelő Vállalkozás Kihíváshoz.

Ez egy ingyenes tudásanyag sorozat, amit azért állítottam össze, hogy a lehető legtöbb vállalkozó számára elérhetővé tegyem a lehetőséget, hogy élhető, fenntartható és válságálló vállalkozást építhessenek, vagy a jelenlegit azzá alakíthassák.

Miből áll a kihívás?

A Pénztermelő Vállalkozás Kihívás egy 6 részből álló kurzussorozat. A célja, hogy információkat adjon neked arról, mi zajlik most a vállalkozásod körül, mi lesz a vége, ha nem változtatsz, és mi a jövő nyerteseinek megoldása, aminek a segítségével a vállalkozásodat gyorsító sávba teheted, és ami talán még fontosabb: kiléphetsz a 10-14 órás taposómalomból, és teljes életet élhetsz.

Mehet? Akkor vágjunk bele!

Miben segít neked a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás?

Nyilván te is tapasztalod, hogy a vállalkozásod nem úgy megy, mint néhány éve. Egyre több energia befektetésével bírod elérni ugyanazt vagy talán kevesebb eredményt, mint korábban. Egyre több időt töltesz az irodában, úton, a telephelyen vagy éppen annak megfelelő helyszínen, amivel a vállalkozásod foglalkozik. Ez azt is jelenti, hogy egyre többet vagy távol a saját életedtől. A családodtól, a gyerekeidtől, ha vannak, vagy éppen a csajozástól, pasizástól, szörfözéstől, barátnőktől, bármitől, ami téged alapvetően boldoggá és kiegyensúlyozottá tesz, és amiért szerinted érdemes élni.

A kihívás során megmutatom neked azt a tudást, a Pénztermelő vállalkozás modelljét, aminek a birtokában nemcsak felrobbanthatod a pénztárgépet a vállalkozásodban, hanem visszakaphatod azt az életet, amit mindig is élni szerettél volna.

Miért hoztam létre a Pénztermelő Vállalkozás Kihívást?

Nem hiszed el, hány ügyféllel, partnerrel, ismerőssel találkozom, akik most vágnak bele valamibe, és a klasszikus vállalkozási modellel teszik. Lelkesen sorolják a terveiket, hogy ma éppen cégalapítás, holnap meg a könyvelő, és milyen izgalmas az egész.

Tele vannak lendülettel, hittel, akarattal, szenvedéllyel. Én meg ott állok minden alkalommal lefagyva: Pukkantsam ki az izgalomlufit?

Elmondjam nekik, hogy miért nem fogja megérni a vállalkozásuk az első évet sem?

Korábban megtettem, aztán leszoktam róla. Egyszerűen sok volt a konfliktus belőle. Iszonyatos érzés, hogy tennél értük valamit, de nem tudsz, mert csak a szokásos antidrukkert látják benned.

Megalkottam inkább a Pénztermelő vállalkozás képzéssorozatot, aminek az első tagja a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás.

Így ilyen esetekben azt mondhatom: elképesztően jó látni, hogy lendületben vagy, hadd segítsek neked azzal, hogy küldök egy linket. Nézd meg, csináld végig, és képes leszel még sikeresebbé tenni az új vállalkozásodat.

Így nem marad lelkifurdalásom, hogy megvédhettem volna őket, de nem tettem semmit, ők pedig nem az ellenséget látják bennem, hanem a jóbarátot.

Ez az én hozzájárulásom a vállalkozásukhoz és a te vállalkozásodhoz is.

Fontos, hogy megértsd: nem az örök élet receptjét árulom, még csak nem is hittérítek. Nem az a célom, hogy elvegyem a pénzedet, és nem vagyok felsőbbrendű hiperguru sem. Ugyanolyan vállalkozó vagyok, mint te vagy bárki más, csak mostanra felállítottam a Pénztermelő vállalkozás modelljét, aminek a segítségével azt az életet élhetem, amit mindig is szántam magamnak és a családomnak.

Ezt a tudást szeretném megosztani veled, hogy te is élhető és fenntartható vállalkozást építhess, de az én hibáimat ne kelljen elkövetned.

Azt akarom, hogy élhető, sikeres, fenntartható vállalkozásod és emberhez méltó életed legyen. Miért? Önző okom van rá: mert olyan vállalkozásod lesz, ahol jó érzéssel vásárolhatok, anélkül, hogy lehúznának, és mivel fenntartható lesz, a jövőben is ott lesz nekem.

Te pedig olyan ember leszel, akivel ha találkozom, jó dolgokról beszélgetünk kötelező panaszkodás helyett. A gyönyörű családodról, a sikereidről, arról, hogy az élet szép, és milyen jó mindezt megélni.

És ez a lényeg: egyszerűen jobb lesz a világom attól, ha segítek jobbá tenni a tiédet.

Hogyan épül fel a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás tartalma?

A mai alkalmon kívül 6 minikurzusban, az alábbi tematikával és ütemezésben vezetlek végig a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás folyamatán. Nem kell aggódnod, az egyes részek megjelenéséről minden alkalommal e-mailben értesítünk.

Iratkozz fel most a kihívás értesítési listájára, hogy ne maradj le egyik részről sem:

0. rész

Úgy érzed, a vállalkozásod egy mókuskerék?
Ezt olvasod most…

Itt tartasz most. Ennek a fejezetnek az a célja, hogy megfelelően informáljon téged a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás részleteiről. Mire a bejegyzés végére érsz, mindent tudni fogsz a kihívásról, és arról, mire számíthatsz a kihívás során.

1. rész

Hogyan építettem fel és építem ma is azt az életetet, amit élni akarok, és hogyan teheted meg te is?
2017.03.27.

Alig 25 évesen ültem 130 milliárdos forgalmú multi menedzsmentjében, majd vezettem lapkiadót, reklámügynökséget, megalkottam a Motel Lifestyle & Community magazint, ami másfél éven belül kategóriáját is megnyerve Az Év Magazinja lett 2008-ban, majd kategóriájában újra nyert 2009-ben. Ugyanakkor rengeteg hibát követtem el, buktam komolyakat is. 

Ma mégis azt az életet élem, amit élni akarok. Elmondom, hogyan építettem fel és építem még ma is, hogy te is megtehesd.

2. rész

Miért nem működik, ami néhány éve még működött a vállalkozásodban?
2017.03.28.

Az utóbbi 8 évben megtapasztaltam, hogy a klasszikus vállalkozási modellek nem működnek többé. Abban is biztos vagyok, hogy a klasszikus modellekre épülő vállalkozások 80%-a elbukik a következő 5 évben. Ebben a részben megosztom veled, hogy miért van ez így, és miért elkerülhetetlen folyamat azok számára, akik nem változtatnak. Hidd el, tudnod kell, ha jön a vonat, így lesz csak esélyed kitérni az útjából, és a nyertes oldalra állni.

3. rész

Mi az, amit eddig egyik old-school hiperguru sem mondott el neked? Íme a nyertesek megoldása
2017.03.29.

Ebben a fejezetben lerántom a leplet arról, amit egyik old-school hiperguru, coach vagy tréner sem osztott meg még veled. Részletesen megismerheted a jövő nyerteseinek megoldását, az újgenerációs vállalkozás modelljét, annak 7 fő jellemzőjét és beavatlak egy fontos lépés részleteibe, amit kivétel nélkül mindenki elfelejt megtenni, mielőtt belevág egy vállalkozásba. Valószínűleg anno te sem tetted meg. Pedig az életed és a családod élete múlik rajta. Ez az a kulcs lépés, amitől esélyed lesz valóban élhető vállalkozást építeni.

4. rész

Így alapozd meg a Pénztermelő vállalkozásodat 3 egyszerű lépésben!
2017.03.30.

Na, a negyedik részben jön az igazi kihívás: megmutatom neked lépésről lépésre, hogyan rakhatod le a Pénztermelő vállalkozásod alapjait. Nem kell semmit magadnak kitalálnod, csak követned kell azt a 3 lépést, amit bemutatok. Ez a deal: én megismertetlek ezekkel a kulcslépésekkel, te pedig megléped őket. Ne feledd, a megvalósítás minden esetben rajtad múlik. Én csak a nitrót adom, a gázpedált neked kell nyomnod.

5. rész

Hogyan tudod hasznosítani a Pénztermelő vállalkozás modellt a gyakorlatban?
2017.03.31.

Ebben a részben megmutatom neked, hogyan tudod a gyakorlatban hasznosítani a Pénztermelő vállalkozás modelljét. Részletesen bemutatom, milyen konkrét hasznát fogod élvezni a Pénztermelő vállalkozás hatásainak, hogy lásd, mi az, amit egyszerűen őrültség lenne kihagynod vagy nem megvalósítanod.

6. rész

7 vállalkozó, aki teljesen biztos a Pénztermelő vállalkozásod sikerében
2017.04.03.

A Pénztermelő Vállalkozás Kihívás utolsó részében átadom neked 7 vállalkozó társad üzenetét, amiben megosztják veled, hogy miért biztosak a Pénztermelő vállalkozásod sikerében. Ők azok, akik már megtették a nagy lépést, hogy a nyertes 20% közé vezessék a vállalkozásukat. Ha csatlakozol hozzájuk, veled is nagyot változhat a világ. Halld meg az üzenetüket!

Elfogadod a kihívást? Játsszol velem egyet?

Akkor nincs más dolgod, mint figyelni a naptárt, és nyomon követni a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás 6 részes kurzussorozatát.

Szeretném, ha ez a játék igazán interaktív lenne, ezért 3+1 dolgot kérek tőled:

1. Iratkozz fel a kihívás értesítési listájára

2. Lájkold a Digitális Vállalkozás Facebook oldalát

 

3. Oszd meg ezt a cikket az ismerőseiddel, hogy ők is csatlakozhassanak a kihíváshoz

Oszd meg a cikket a cikk alatt található gombok segítségével a Facebookon, Twitteren, Pinteresten (amelyiket használod)! Ha nincs ötleted, mit írjál nekik, másold be egyszerűen ezt a szöveget:

“Éppen most csatlakoztam Szilvágyi-Szeli Péter ingyenes Pénztermelő Vállalkozás Kihívásához, hogy megtudjam, hogyan tehetem a vállalkozásomat élhetővé és fenntarthatóvá. Csatlakozz te is, ha játszva akarod megtudni, hogyan lépj ki a mókuskerékből!” 

+1 Mutatkozz be egy hozzászólásban a cikk alatti hozzászólás gombra kattintva

Oszd meg velem és a többiekkel, hogy ki vagy, miért csatlakoztál a kihíváshoz, és mivel foglalkozik a vállalkozásod. Ha még csak tervezed a vállalkozásod indítását, azt is oszd meg, kíváncsi vagyok rá.

Hétfőn pedig figyeld a postafiókodat, mert érkezik az értesítő az első részről, amiben bemutatom neked, hogyan építettem fel és építem ma is azt az életet, amit élni akarok, és hogyan teheted meg te is.

Szilvágyi-Szeli Péter vagyok, ez pedig a Pénztermelő Vállalkozás Kihívás, te pedig a legjobb helyen vagy ahhoz, hogy megoldást kapj a vállalkozásoddal kapcsolatos kétségeidre.


4 hozzászólás

4 Comments

 1. Kötő Mariann

  2017.03.24 / 15:49

  Sziasztok!
  Kötő Mariann vagyok, egy három éves kislány boldog anyukája. Szeretnék csatlakozni a kihíváshoz, hogy az utóbbi pár évben háttérbe szorult webáruházamat újra formába lendítsem. Családi vállalkozásunk keretein belül az általam tervezett és készített termékekkel működtethetem a webáruházat. Főként gépi hímzett ékszereket készítek, de kérés esetén bármit, szinte bármire hímzek.
  Köszönöm a lehetőséget!
  Üdvözlettel:
  Kötő Mariann

  • Szilvágyi-Szeli Péter

   2017.03.24 / 18:12

   Hello Mariann,

   köszönöm, hogy itt vagy velünk a kihívásban! 🙂 Nagyon tetszenek a termékek, amiket csinálsz. Remélem, hogy hozzá tudunk járulni a webáruházad belendítéséhez a kihívás minikurzusaival, és megtalálod benne azokat az üzeneteket, amik megnyomnak egy-egy nyomógombot nálad.

   Talán nem árulok el nagy titkot, ha annyit súgok, hogy egy nagy durranással is készülünk a végére. 🙂

   Kérlek, hogy bármelyik rész tartalmával kapcsolatban kérdésed vagy mondandód van, ne tartsd vissza!

 2. Horváth Miklósné

  2017.03.24 / 17:06

  Sziasztok! Ilona vagyok, 4 gyermekes anya…jelenleg főállású anya vagyok és 4-5éve építgetem vállalkozásomat.
  Kézműves termékeket varrok: patchwork, táska, rongybaba, textilfigurák, textil foglalkoztató könyvek.
  Köszönöm a lehetőséget! Izgatottan várom az olvasni valókat! 🙂
  Jilonia varrományai
  Horváth Miklósné
  Ilona

  • Szilvágyi-Szeli Péter

   2017.03.24 / 18:17

   Hello Ilona,

   üdvözöllek a Pénztermelő vállalkozás kihívásban! Minden csodálatom a tiéd, a feleségem az első babánkkal randalírozik, így testközelből látom, mekkora életfeladat ez egy nőnek. A 4 gyerkőc pedig külön MamiOscart ér. 🙂

   Ha menetközben bármi kérdésed felmerül vagy megosztanál velem és a kihívás tagjaival bármit, kérlek tedd meg! Hiszen erről szól ez egész. 🙂

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!