WooCommerce
Élet

Microsoft golf szimulátor: legyél profi golfjátékos!


Microsoft golf szimulátor: eddz úgy, mint a profik!

A technológia még az olyan konzervatív sportokhoz is utat talál, mint a golf. Az új Microsoft golf szimulátor technológiája új lehetőségeket nyújt a golfozás szerelmeseinek, hiszen a programban alkalmazott megoldások nem csak segítik a fejlődést, hanem megváltoztatják a sportágról alkotott képünket. A golfról mindenki azt hiszi, hogy túl nehéz megtanulni. Tényleg, akár profi tudásra tehetünk szert a legújabb Microsoft fejlesztésekkel?

A technikai háttér: a golf szimulátor

Az újgenerációs golf oktató alkalmazza a fejlett nyomkövető technológiákat, így megfelelően ki tudja elemezni a játékos mozgását, ingadozásait. Így lehetősége nyílik rá, hogy pontosan meghatározza, miben is kell elsősorban fejlődnie a játkéosának a jobb teljesítmény érdekében. A technológia leegyszerűsíti a tanulási folyamatot és még szórakoztató is, igazi móka vele a tanulás. Egy új Microsoft partner is fellépett a színre a Taqtile, aki a Microsoft Partner Network program egyik legújabb tagja. A fejlesztők célja az volt, hogy létrehozzanak egy olyan univerzális windows platformot windows 10 alapokon, amely úgy tudja segíteni a golfot tanulókat, hogy nincs szüksége az oktató tényleges jelenlétére. Hiszen a technikai háttér adott: elemez, kiértékel és segíti a tanuló gyors fejlődését.

Microsoft technológia | Élet | Digitális Vállalkozás

A fejlődés követhető

A Microsoft Ature cloud platform segítségével a diákok bármikor hozzáférhetnek minden saját adatukhoz és idővel összehasonlíthatják magukat a korábbi szintjükkel. Ezt megtehetik bármilyen számítógépről vagy okos eszközről, akár a tanórán, a golfpályán, otthon vagy utazás közben. Aki már büszke az új golf tudásszintjére, az meg is tudja osztani barátaival, ismerőseivel az elért sikereket.

Microsoft technológia | Élet | Digitális Vállalkozás

Golf Performance: a high-tech golftanulás élményét nyújtja

A Golf Performance végső soron nem egy technológiai cég. Profi golfozókkal, golfoktatókkal dolgoznak és folyamatosan megosztják a tudást. Az új Microsoft technológia bevonásával nagyot nyitottak a világra, hiszen még több ember számára elérhetővé tették, hogy rövidebb befektetett idő alatt elsajátíthassák akár a profi golfjátékhoz szükséges képességeket. Mindeközben szórakoznak, így a tanulás folyamata is könnyebbé válik.

Kipróbálnád az új golf szimulátort? Ha sportolsz, edzenél hasonló szimulátorral a sportágadban?

﹀ Oszd meg velünk egy hozzászólásban!


Kattints, és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!