WooCommerce
Üzlet

Intel és Dropbox: együttműködik a két innovátor

Intel és Dropbox együttműködés | Dropbox | Digitális Vállalkozás

Az Intel és a Dropbox közösen dolgozik azon, hogy adataink még nagyobb biztonságban legyenek úgy, hogy az eddiginél kényelmesebben elérjük majd őket.

KÉP FORRÁS: dropbox.com

Intel és Dropbox összefogás

A Dropbox-nál folyamatosan és izomból fejlesztenek, és nincsen ez másképp az Intel-nél sem. A két cég úgy döntött, közösen is dolgoznak a jövőben. Az Intel és Dropbox együttműködés alapját azok a technikai újítások képezik, amelyek segítségével a felhasználók és a csoportok nagyobb biztonságban tudhatják a Dropbox-ban tárolt adataikat.

A technikai háttér már adott az Intel-nél

2015-ben megjelent az U2F biztonsági kulcs, ami már támogatta a legújabb architektúrákat. Idén a fejlesztők megcélozták a 7. generációs Core processzorokat, ebben az Intel lesz a segítségükre. Ennek az integrációnak az elsődleges célja, hogy a felhasználók nagyobb biztonságban tudják adataikat és ez kényelmes is legyen számukra.

Intel és Dropbox együttműködés | Dropbox | Digitális Vállalkozás

Egyszerűbb, kényelmesebb lesz a Dropbox?

A mostani kétlépcsős hitelesítés szinte minden támadástól megvéd, de a vélemények szerint ez túl bonyolult. Ezért a fejlesztők azon dolgoznak, hogy a felhasználónak elég lesz csak bejelentkeznie a Dropbox honlapján, hiszen a biztonsági kulcsok magukba az Intel processzorokba lesznek beleépítve. Ez igen erős védelmet biztosít úgy, hogy még kényelmesebb lesz az alkalmazás használata.

Rick Echevarria, Intel alelnök megerősítette az összebútorozást:

„Nagyra értékeljük a rengeteg elköteleződést a Dropbox felé, ezért a jövőben is törekszünk az egyensúlyt megtalálni a biztonság és a könnyű használat között.”

A közös munka eredményéből születő új funkció hamarosan elérhető lesz az azokon az Intel számítógépeken, amelyek 7. generációs Intel Core processzorokkal rendelkeznek.

Nem ismered vagy nem használtad még a Dropbox-ot? Nem maradtál le semmiről, egy előző cikkünk röviden bemutatja neked, mire is tudod használni.

Szerinted elég biztonságos lesz ez az Intel és Dropbox megoldás?

﹀ Oszd meg velünk egy hozzászólásban!


Kattints, és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!