WooCommerce
Tech

Új NOKIA 3310: vissza a jövőbe


Az új NOKIA 3310 visszavisz a jövőbe

Sokak számára közkedvelt telefon volt a NOKIA 3310-es, amely igen széles körben elterjedt. Hiszen ledobhattad a lépcsőn, simán bemehettél vele a medencébe, netán beleejtetted egy tócsába. Ezek után probléma nélkül tudtad tovább használni. Szóval így utólag kijelenthetjük, hogy igen strapabíró készüléket dobott anno piacra a gyártó. A jelenlegi gyártó rövidesen újraéleszti a szeretett klasszikust. Idén Android alapokkal érkezhet az új NOKIA 3310-es.

A 2000-es évek csúcsa volt

17 évvel a fénykora után most visszatér a rajongóihoz, persze némi ráncfelvarrást ejtettek rajta. A jelenlegi gyártó kijelentette, hogy újraindítja a készüléket és már be is mutatta a Barcelonában megrendezett MWC konferencián (Mobile World Congress).

Új NOKIA 3310 hamarosan | Tech | Digitális Vállalkozás

Tervezett árak és jövőkép

A régi-új kézibeszélőt állítólag 59 eurós áron hozzák forgalomba. A közönségnek végre lehetősége lesz arra, hogy vásároljon egy hosszú élettartamú akkumulátorral és egy majdnem elpusztíthatatlan formával ellátott telefont. Bár a NOKIA jó pár éve nem gyártott ebből a telefontípusból, azért nekik is a szívükhöz nőtt a sikeres gyártmány. Ezért is tervezik, hogy az interneten fogják értékesíteni, mint például az Amason, Ebay, Marketplace virtuális piactereken.

A konferencián három másik NOKIA telefon is bejelentésre, bemutatásra került. A NOKIA 3, 5 és 6 típusok. Az újdonságok az Android 7.0 alaprendszeren fognak működni. A szakértők szerint az árak várhatóan 150 euró és 200 euró között lesz.

Valljuk be őszintén, ki nem szeretne egy darab történelmet a zsebébe? Amelyen még a Snake is megtalálható.

Kik is ők és mik a kitűzött célok?

A jelenlegi NOKIA már nem az a cég, aki anno kiadta a 3310-est és az N95-öt. A kevésbé ismert, hihetetlen ötletekkel rendelkező Holland cég, a HMD Global csak a nevet vásárolta meg.

A ma forgalomban lévő okostelefonok nagy része, mint az iPhone is, a nagy kijelző miatt hamar leszívják az akkumulátort. Erre az új Nokiánál kínosan ügyeltek az új fejlesztések során. Hiszen nagy piaci állóképességet eredményezhet a jövőben ez a fajta adottság. Mennyivel kényelmesebb lenne, ha újra csak heti egyszer kellene tölteni a mobilunkat, nem?

Te szeretnél egy ilyen “régi-új” kütyüt? Neked milyen élményeid voltak a 3310-essel?

﹀ Oszd meg velünk egy hozzászólásban!


1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Péter Szilvágyi-Szeli

    Péter Szilvágyi-Szeli

    2017.03.02 / 10:51

    Én biztosan veszek egyet családi gyepálós telefonnak… 🙂 Egyébként kíváncsian várom, mennyire fog bejönni ez a húzás. Ha fogadnom kellene, akkor arra tennék, hogy sokat adnak el belőle…

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!