WooCommerce
Apple

iPhone eladási rekord: a szakma kritizál, a számok igazolnak

IPhone eladási rekord | Tech | Digitális Vállalkozás

Újabb iPhone eladási rekord az Apple-nél. A számok mindent igazolnak. Ez mind semmi, a 10 éves fordulóra érkezik az új iPhone 8.

Kép forrás: Unsplash.com

iPhone eladási rekordot döntött

A kritikák ellenére a számok az Apple-t igazolják 2017 Q1-ben is. Pedig sokan támadják az almás tech óriást az elmúlt években az igazán nagy innovációk hiánya miatt.

A számok alapján azonban egyelőre úgy tűnik, a színfalak mögött pontosan tudják, mit csinálnak, hiszen újabb és újabb rekordokat döntögetnek. A cég csak óvatosan bánik az információkkal. Ez lehet a titka az első negyedéves új iPhone eladási rekordnak?

A számok igazolnak

A vállalat nemrég bejelentette legfrissebb pénzügyi negyedéves eredményeit. Meglepő módon az iPhone eladási rekordot döntött.

A cég 2017. első negyedévében $78.4 milliárd bevételt termelt, míg az előző év megegyező időszakában “csak” $75.9 milliárdot produkált. Nemzetközi piacuk igen erős volt, így az értékesítés is dübörgött. Ez a bevételek 64%-át tette ki. Az Apple azt mondja, ezt nagyban megtolta az iPhone eladások száma. Ezen felül 8%-al több eszközt adtak el, mint az előző évben. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Mac és a Watch. Ezek a termékek nem éppen a pénzügyi kimutatásokhoz készültek, de tökéletesen használhatóak erre a célra is, akár csak az App Store.

A szakmabeliek szerint nagy durranás lesz az új, immár a tizedik iPhone.

Újabb eladási rekord várható?

Nagyot változhat maga a készülék is, hiszen idén 10 éves évfordulóját ünnepli az “almás mobil”. Mind ergonómiailag, mind technológiai szempontból sokat várhatunk az új fejlesztéssel kapcsolatban, nagy eséllyel az új beúszó billentyűzettel is rendelkezni fog már. Elvégre így jó esélyük lesz egy újabb iPhone eladási rekord beállítására.

Te várod az új iPhone megjelenését? Mire számítasz, milyen lesz?

﹀ Oszd meg velünk egy hozzászólásban!


Kattints, és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!