WooCommerce
Mailchimp

Mailchimp Facebook Ad Campaigns: e-mail és közösségi marketing csőre töltve


A Mailchimp Facebook Ad Campaigns bemutatja

Útjára indult a Mailchimp új dobása, a Mailchimp Facebook Ad Campaigns. A szolgáltatás lényege, hogy segítse a MailChimp felhasználóit a hírlevél feliratkozóikhoz hasonló beállítottságú új ügyfelek szerzésében és a meglévők megtartásában, mélyebb elkötelezésében.

Mailchimp Facebook Ad Campaigns | Közösségi média | Digitális Vállalkozás

Vevőszerzés és -elkötelezés

Akár a közönségtoborzás a célod, akár több termék eladása online vagy egyszerre mind a kettő, elsőre úgy tűnik, mindenképpen jó helyen vagy a Mailchimp Facebook Ad Campaigns szolgáltatás felületén. Hiszen most mind a két dolgot egyszerre megteheted ezzel az új, hibrid e-mail és közösségi marketing eszközzel. A kampányok eredményességéről pedig egyszerűen meggyőződhetsz a könnyen kezelhető riportokkal, kimutatásokkal.

Mailchimp Facebook Ad Campaigns | Közösségi média | Digitális Vállalkozás

A Mailchimp saját bevallása szerint a felhasználóink visszajelzései alapján szükségszerű volt nyitniuk egy új gazdasági csatorna felé. Manapság a Facebook hirdetések a legnépszerűbbek az ügyfélszerzésben és a bevételnövelésben. A Mailchimp fejlesztői ezzel a funkcióval egy új vásárlási élményt hoztak létre a MailChimp rendszerén belül, hiszen az ügyfelek gyorsan tudnak szép és hatékony hirdetéseket létrehozni, amelyek folyamatosan építik a vállalkozásukat.

“A legjobb az egészben, hogy a MailChimp nem terheli plusz költségekkel az ügyfeleket. Minden fizetés közvetlenül a Facebook-nál történik.” – John Foreman, Mailchimp

Több marketing egy helyen

A Mailchimp Facebook Ad Campaigns több marketing egy helyen. A Facebook hirdetési kampányok legfőbb előnyei a gyorsaság és az egyszerűség. A Mailchimp hivatalos videóval is bemutatja, hogyan segíthet az új funkció a vállalkozásod növekedésében.

Amint tudjuk, mi is kipróbáljuk a szolgáltatást, és megírjuk a tapasztalatainkat.

Te használod a Mailchimp szolgáltatását? Ha igen, ki fogod próbálni az új Facebook Ad Campaigns szolgáltatást?

﹀ Oszd meg velünk egy hozzászólásban!


Kattints, és szólj hozzá!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Feljebb

Pin It on Pinterest

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!